Inici‎ > ‎

Alumnes de Tecnologia a Gran Canària

10 de set. 2018, 22:54 publicada per Roberto Ortega   [ actualitzat el 10 de set. 2018, 23:02 per Roberto Ortega ]
El passat 22 de març, un grup d'alumnes de l'IES Vicente Gandia participaren en la VI Edició del Taller de Robòtica Submarina (ROV) realitzat a la piscina municipal de San Fernando de Maspalomas (Gran Canària).

L'IES Vicente Gandia és el segon any consecutiu que participa en aquest esdeveniment de tecnologia submarina a través del Departament de Tecnologia i del professor d'aquest, Jacint Lafont. En aquesta ocasió els alumnes representants del Centre han estat: Lluïsa Anfonso, Israel Benetó, Jana Gimeno i David Giménez, acompanyats pel professor de Tecnologia Roberto Ortega. L'expedició envià tres prototips de submarins amb diferents propostes tecnològiques.


El Taller ROV ha estat promogut per PLOCAN (Plataforma Oceánica Canària), l'Obra Social de "la Caixa ", la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, el Cabildo de Gran Canària, l'Ajuntament de San Bartolomé de Tirajana i l'Agència Canària d'Investigació, Innovació i Societat de la Informació.

Aquesta experiència ha estat molt gratificant i els alumnes participants del Centre han pogut comparar els seus treballs amb els de la resta de centres de la península i de les Illes Canàries. Al mateix encontre es realitzaren tallers d'electrònica amb Arduino i impressió 3D impartits per docents de la Universitat de Girona.

Per a les pròximes edicions el Centre continuarà participant i realitzant propostes millorades gràcies a l'experiència que estan aconseguint en aquest camp.
Comments